Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Hiába szerepelt meggyőzően Lewis Hamilton a szombati időmérőn, a Forma-1 szezonnyitó futamát Vettel nyerte, vagyis tulajdonképpen csak neki volt nagyobb szerencséje.

A két megfeneklett Haas miatt kellett pályára küldeni a virtuális Safety Cart, ami lehetőséget adott az egyébként harmadik helyről indult Sebastian Vettelnek, hogy egy kerékcserés manőverrel előnyt szerezve lehagyja az addig stabilan az első helyen autózó brit pilótát.

w09 mercedes www.thecheckeredflag.co.ukA Mercedes új, W09 modellje 

Az időmérőhöz hasonlóan két Ferrari és egy Mercedes-pilóta állt a dobogón a Melbourne-i futam végén, csak a sorrend variálódott: Sebastian Vettel végzett az első helyen, őt követte Lewis Hamilton a Mercedes volánja mögött, a harmadik helyen pedig Kimi Räikkönen végzett. 

A négyszeres világbajnok később azt nyilatkozta, a tavalyi évhez képest gyengébbnek érzi a Ferrarit, és ha nem áll melléjük a szerencse, a Mercedes könnyedén tartotta volna a kezdeti pole pozíciót.

Az oldal célja:

Oldalunk célja, hogy a lehető legtöbb sportág európai szintű eseményéről hírt adjunk. Válogatott sportolóink oly sok helyen képviselik hazánkat mégis oly kevesen szurkolunk sikereikért. Ezen is szeretnénk változtatni. 

Partnereink:

teslafanclub logo alugo ujfavicon2 sello logo
sofascore icon traff attetsz 250 ikon kek mlf logo

 

 

 

Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod.

Web Analytics