fbpx

Autó-motor

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND

Autósporté a főszerep ezen a hétvégén.

A Hungaroringen élőben szurkolhatunk a WTCC- ben és az ETCC- ben induló magyar tehetségeknek.

A WTCC betétfutamaként rendezik meg az Európa Túraautó bajnokság második fordulóját. Ebben a kategóriában a Zengő Motorsport színeiben György Anett, Nagy Norbert és Szabó Zsolt indul.
Mai napon az első szabadedzés még száraz pályán zajlott így szerencséjük volt a csapatoknak, hogy ideális körülmények közt tudták tesztelni a gépeket. A leggyorsabb kört Szabó Zsolt futotta így mostmár csak finomítani kell a beállításokat.
 
" Az első tesztem úgy érzem, hogy jól sikerült és innentől kezdve csak finomítani kell az autó beállításait és remélhetőleg minden fantasztikusan fog alakulni az első hétvégén." - mondta Szabó Zsolt.

A Zengő csapat Wtcc-s indulója Nagy Dániel már a második évadát teljesíti. Daninak sikerült a Monzai hétvégén pontokat szerezni így bizakodva indul neki a hétvégének.

Michelisz Norbert ugyan már a Honda csapat színeiben indul, de sikere és népszerűsége töretlen így az Ő nevét biztosan újra hallhatjuk a lelátókról skandálva.


Egy  kicsivel arrébb, a Red Bull Ringen pedig a Kamion Európa Bajnokság szezonja veszi kezdetét, ahol Kiss Norbert újra a Tankpool24  Racing csapat versenyzőjeként ül a volán mögé.

Minden versenyzőnek sok sikert, rajongóknak pedig jó szurkolást kívánunk.europa-bajnoksag.hu logó

Partnereink

Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1

Küldetésünk

Oldalunk a különböző sportok Európa-bajnokságait igyekszik bemutatni. Eredmények, beszámolók, interjúk, összefoglalók videók és cikkek formájában. Nyitottak vagyunk a partneri kapcsolatra és szívesen fogadjuk a külsős, szabadúszó újságírok cikkeit. Célunk, hogy a kisebb népszerűségnek örvendő sportokat is megismertessük az emberekkel.