Csapat
Meccsek
Játékosok
Képek
Város : Budapest
Szövetségi Kapitány: : Bernd Storck

 

Magyarország nemzeti csapata a magyar labdarúgó válogatott, amelyet a Magyar Labdarúgó Szövetség irányit. Legnagyobb sikerei az 1938-as és az 1954-es labdarúgó-világbajnokságon elért második helyezés. Valamint az 1964-es kontinens viadalon elért bronzérem, illetve három olimpia arany érem, 1952, 1964, 1968 . Kevesen tudják, de a leghosszabb veretlenségi csúcsot is a magyar csapat tartja, zsinórban 30 mérkőzésen keresztül (1950-1954).

Napjaink válogatottja szerényebb eredményekkel büszkélkedhet, a kételkedőkre rácáfolva ismét kiharcolta a kontinens tornán való részvételt, éppen 30 évvel a legutóbbi szereplés után.


A 2004-es Labdarúgó Európa-bajnokság előtt a magyar csapat Németország legjobbjaival játszott, az eredmény 2-0 lett a mieink javára. Ezt követően készült egy közvélemény kutatás, a német csapat esélyeiről, ahol a szavazók többsége azt válaszolta, hogy az a szerencséjük, hogy a vendég csapat nem jutott ki. Most kijutottunk a többit meglátjuk!  

A 2020-as Labdarúgó Európa-bajnokság legnépszerűbb mérkőzéseinek videó linkjeit a Videók fül alatt gyűjtöttük össze azonnal, amint a videó megjelenik az olyan videómegosztó oldalakon, mint a Youtube, vagy a Dailymotion. Nem vállalunk felelősséget semmilyen videós tartalomért, jogi panaszaival kérjük, forduljon a videófájl tulajdonosához, vagy a tárhelyszolgáltatóhoz.

Partnereink:

Nyitottak vagyunk és folyamatosan várjuk azon szervezetek jelentkezését akik szeretnének velünk együttműködni!