fbpx

EURO2020 PLAYOFF sorsolás eredménye

A pótselejtezők első mérkőzéseire 2020.03.26-án kerül sor! A csoport  Izland  Románia    Bulgária  MAGYARORSZÁG B csoport  Bosznia és Hercegovina  Észak-Írország    Szlovákia  Írország C csoport  Skócia  Izrael    Norvégia  Szerbia D csoport  Grúzia  Fehéroroszország    Észak-Macedónia  KoszovóA döntők! Az pótselejtezők nem körmérkőzések. Ez egyeneskieséses szakasz. A párosítások adottak. Az első mérkőzések után minden győztes a csoportjában a másik győztessel kerül össze és a kettejük párbajából kerül ki majd csoportonként az az egy csapat amely szerepelhet a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokságon.

Mint látjátok még van esélyünk kijutni az EB-re. Óriási szerencsénkre az egyik leggyengébbnek mondható ellenfelet kaptuk a sorsoláson, Bulgáriát. Hogy győzelem esetén kivel kerülünk össze, az az Izland - Románia mérkőzés eredményétől függ. A döntőkre 2020.03.31-én kerül sor! A PLAY-OFF sorsolás ismétlését az alábbi gombra kattintva nézheted meg! Megnézem

Partnereink

Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1

Cikkek

Az oldalon megjelnő cikkek egy RSS feed olvasó segítségével kerülnek megjelenítésre! A cikkekre kattintva a cikket megjelnítő oldalra kerülsz.