fbpx

Franciaország - Svájc összefoglaló - EURO2020

Franciaország - Svájc összefoglaló - EURO2020

Gólzáporos nap volt a hétfői nap a nyolcaddöntő alatt! És ez most nem csak a 11-es párbaj miatt igaz! Az esti mérkőzésen Franciaország csapott össze Svájccal! Mindenki a papírformára számítottam, miszerint Franciaország gond nélkül tovább jut. A vezetést azonban Svájc szerezte meg már a mérkőzés elején és sikeresen meg is tartotta azt a második félidő elejéig. Ekkor azonban beindult a Francia gépezet és nem csak, hogy megfordították a mérkőzést de 2 gólos előnyt is szereztek. Ismét elkönyvelhettük a Francia győzelmet. Svájc azonban nem hagyta  annyiban a dolgot és a hajrában sikerült talpra állnia és - csakúgy mint délután Horvátország - egyenlített. Ezzel a 3-3-as eredménnyel zárult a rendes játékidő és a 2x15 perc hosszabbítás is.

Következett a tizenegyespárbaj, ahol sokáig fej-fej mellett haladt a két csapat, egyik játékos sem hibázott. Az utolsó büntetőt a Francia Mbappé lőtte, aki szintén nem hibázott, a svájci kapus azonban rendkívül jó érzékell ugrott a megfelelő irányba és kifogta azt! 

Partnereink

Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1

Cikkek

Az oldalon megjelnő cikkek egy RSS feed olvasó segítségével kerülnek megjelenítésre! A cikkekre kattintva a cikket megjelnítő oldalra kerülsz.