fbpx

Mégis marad Londonban az Eb. döntő

Mégis marad Londonban az Eb. döntő

 Az Egyesült Királyság kormányának bejelentését követően több mint 60 000 szurkolót engednek be az UEFA EURO 2020 elődöntőjére és döntőjére a Wembley Stadionba, amely növeli a látogatottságot az egyes mérkőzések kapacitását 75% -ra

Az elődöntőkre július 6-án, kedden és 7-én, szerdán kerül sor, a döntőt július 11-én, vasárnap rendezik. Minden résztvevőnek továbbra is be kell tartania a szigorú COVID-19 nevezési követelményeket.

Aleksander Čeferin, az UEFA elnöke elmondta: „Nagyszerű hír, hogy ennyi szurkoló megnézheti az EURO 2020 utolsó három mérkőzését a Wembley-ben. Az elmúlt 18 hónap megtanította nekünk - a pályán és a pályán kívül is -, hogy a rajongók mennyire a szerves részei a játéknak."

„Ez a bajnokság a remény jelzője volt, hogy megnyugtassa az embereket, hogy visszatérünk a normálisabb életmódhoz, és ez egy további lépés ezen az úton. Hálás vagyok a miniszterelnöknek és az Egyesült Királyság kormányának azon kemény munkájukért, hogy véglegesítették velünk ezeket a megállapodásokat, hogy a bajnokság utolsó szakasza nagy sikert arathasson Wembley-ben. "

A szigorú belépési követelmények magukban foglalják a negatív COVID-19 tesztet vagy a teljes oltás igazolását (két adag kapott, 14 nappal a szóban forgó mérkőzés előtt).

További részleteket, ideértve az e mérkőzésekre vonatkozó jegyértékesítés részleteit, a megfelelő időben közli majd az UEFA.

Partnereink

Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1

Cikkek

Az oldalon megjelnő cikkek egy RSS feed olvasó segítségével kerülnek megjelenítésre! A cikkekre kattintva a cikket megjelnítő oldalra kerülsz.