fbpx

Németország - Magyarország összefoglaló

Németország - Magyarország összefoglaló

 A 2020-as labdarúgó-Európa-bajnokság csoportkörének utolsó napján a Halálcsoportban Németország csapott össze Magyarországgal Münchenben. Bármíly hihetetlen, a tét a továbbjutás volt mindkét csapat számára. A várakozások és a realitás ellenére a Magyar csapat megszerezte a vezetést Szalai fejesének köszönhetően és sikerült is megtartania a 67. percig. Ekkor a Németek Gulácsi hibáját követően kiegyenlítettek ( a kapusunk egyébként végig brilliánsan védett) de nem váratott sokat magára a válasz, ugyanis Schafer megszerezte nekünk a vezetést másodjára is. A hajrában a Németek már nagyon nyomtak és minden hősies belevetődés, beleállás és szerelés ellenére sikerült kiegyenlíteniük. Az izgalmasabb jeleneteket megnézheted a videóban! 


Bár ez a döntetlen gyönyörű és dícséretes eredmény, sajnos számunkra ez most a kiesést jelentette az Európa-bajnokságról! Ezzel pedig kialakultak a nyolcaddöntők végső párosításai amiket a Tabella menüpont alatt megntudsz nézni!

Partnereink

Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1

Cikkek

Az oldalon megjelnő cikkek egy RSS feed olvasó segítségével kerülnek megjelenítésre! A cikkekre kattintva a cikket megjelnítő oldalra kerülsz.