fbpx

Birkózó Világbajnokság Budapesten

 Az UWW, azaz a Nemzetközi Birkózó Szövetség 2016 szeptemberi döntése értelmében Budapest rendezheti meg mind három szakág, a kötött- és szabadfogás, valamint a női birkózás világbajnokságát.

 

 A sportág csúcseseményét legutóbb 2013-ban rendezhette a magyar főváros, akkor a Papp László Sportarénában tartották meg. 

A programban elsőként a szabadfogásúak lépnek a szőnyegre, őket a nők követik, végül a kötöttfogásúak mérkőznek az érmekért és a helyezésekért. Remélhetőleg sok magyar sikert láthatunk majd, hiszen a rendezők mellett, a magyar birkózók eredményes szereplése is fontos, jó lenne ha 2018. októberében a sportág szerelmesei és a sportolóink is elégedetten távoznának az Arénából. A torna október 20 és 28 között kerül megrendezésre a Papp László Budapest Sportarénában. 

vb

Fantasztikus élmény lesz a sportolóinkért magyar földön izgulni. Remélhetőleg októberben hatalmas élményekben és sikerekben gazdagodhatunk, és ugyan úgy a rajongók számára is elégedettséget okoz majd a Torna, ahogy a rendezők számára. Bár az a 33 hét elég ijesztőnek hathat számunkra, de addig se kell unatkoznunk, hisz nagyon sok sportesemény van még ami kitölti a várakozási időt. 

 

 

europa-bajnoksag.hu logó

Partnereink

Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1

Küldetésünk

Oldalunk a különböző sportok Európa-bajnokságait igyekszik bemutatni. Eredmények, beszámolók, interjúk, összefoglalók videók és cikkek formájában. Nyitottak vagyunk a partneri kapcsolatra és szívesen fogadjuk a külsős, szabadúszó újságírok cikkeit. Célunk, hogy a kisebb népszerűségnek örvendő sportokat is megismertessük az emberekkel.