Kisebb vérfürdő volt a nagyközépsúlyú címmeccsen

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Tavaly decemberben nem kis meglepetésre taszította le IBF nagyközépsúlyú világbajnoki trónjáról James DeGale-t Caleb Truax, a két ökölvívó pedig szombaton éjszaka ismételten ringbe lépett Las Vegasban.

A visszavágó elég laposra sikeredett a küzdelem szempontjából. Azonban elég sok dulakodás és fejelés tarkított csatát és ennek hatására DeGale már a harmadik menetben megsérült (felszakadt a jobb szemöldöke), így egy kisebb vérfürdőt láthatott a közönség a hátralévő felvonásokban. A mérkőzés alig hozott értékelhető találatot és végül az összecsapás végén aztán a brit DeGale örülhetett, miután a bírók egyhangúan (117-110, 114-113, 114-113) őt látták jobbnak. Ez azért különösen érdekes mert a 10. etapban pontlevonással sújtotta a vezetőbíró. Remélhetőleg az elkövetkező címmeccseken izgalmasabb mérkőzéseket láthatnak majd a sport kedvelői.

truax

 

Az oldal célja:

Oldalunk célja, hogy a lehető legtöbb sportág európai szintű eseményéről hírt adjunk. Válogatott sportolóink oly sok helyen képviselik hazánkat mégis oly kevesen szurkolunk sikereikért. Ezen is szeretnénk változtatni. 

Partnereink:

teslafanclub logo alugo ujfavicon2 sello logo
sofascore icon traff attetsz 250 ikon kek mlf logo

 

 

 

Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod.

Web Analytics