Amir Khan két év után ismételten ringbe lép

Amir Khan legutoljára 2016 tavaszán lépett ringbe, amikor viszont csúnyán helybenhagyta Saul Alvarez. (A mérkőzés KO-val végződött). Bár az amatőrként olimpiai ezüstérmes ökölvívó klasszis nem igazán villogtatja tudását, hiszen legutoljára 2014-ben vállalt egy évben két mérkőzést is, ez a kihagyás még tőle is kuriózum.

 Khan április 21.-én, Liverpoolba tervezi a visszatérését, ahol a kanadai származású "Olasz Csődör" Phil Lo Greco lesz az ellenfele. A kanadai ökölvívó mérlege jelenleg 28 győzelem és 3 vereség, szóval izgalmas meccsnek nézhetünk elébe.

"Phil Lo Greco mindent el fog követni, hogy megnyerje a párharcot, de nem adok neki sanszot" - fogalmazott a brit ökölvívó. "Ő egy agresszív harcos aki mindig arra törekszik, hogy megnyerje a küzdelmet és előre lépjen. Mindez izgalmas és akciódús meccset jelent a rajongók számára!"

amir khan 2Amir Khan két év után ismételten ringbe lép

 

 
"Én tisztelem, mint ökölvívó, és tudom, hogy komolyak az ambíciói. De nagyszerű teljesítményt fogok nyújtani, és bebízonyítom a box világának, hogy a "Király" jól van, és valóban visszatér!" - fogalmazott a britek kedvence.

 Bár a mérkőzés kimenetelét lehetetlen lenne megjósolni, Khan egy hosszú kihagyás után fog ringbe lépni, ezért minden bizonnyal kemény küzdelem vár majd rá, ami a pártatlan nézők számára biztosan remek szórakozást fog nyújtani. Remélhetőleg a várakozásunk beigazolódik és egy sok menetes box meccs vár majd ránk.