fbpx

Balhé Golovkin és Canelo között

 Az elmúlt napokban a középsúlyú WBC, WBA, IBF bajnok Gennady Golovkin komoly kritikákat fogalmazott meg Canelo felé, és tudatos szteroidhasználattal vádolta. 

 

 A mexikói ökölvívónak nemrégiben Clenbuterolt találtak a vérében, amelyről azt állítja, hogy valamiféle mexikói ételből kerülhetett a vérébe a tiltott anyag. Golovkin nem veszi komolyan Alvarezék indoklását, szerinte tudatos doppingolásról és szteroidhasználatról lehet szó.

canelo

 A fiatal mexikó kihívó a szorítóban akar elégtételt venni a vádakért, és néhány keresetlen szóval elintézte a dolgot: "Szét fogom verni a pofádat, kis g*ci!"

A dopping és szteroidhasználat egyre nagyobb probléma az élsportban, és az ökölvívás különösen érintett ebből a szempontból. Az ilyen és ehhez hasonló esetek sajnos eléggé beárnyékolják a sport szépségeit.  

europa-bajnoksag.hu logó

Partnereink

Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1

Küldetésünk

Oldalunk a különböző sportok Európa-bajnokságait igyekszik bemutatni. Eredmények, beszámolók, interjúk, összefoglalók videók és cikkek formájában. Nyitottak vagyunk a partneri kapcsolatra és szívesen fogadjuk a külsős, szabadúszó újságírok cikkeit. Célunk, hogy a kisebb népszerűségnek örvendő sportokat is megismertessük az emberekkel.