fbpx

Ismételten Mickey Garcia a világbajnok

 

 

Mikey Garcia győztesként került ki a 38. profi mérkőzéséből is, emellett pedig begyűjtötte az IBF szervezet kisváltósúlyú világbajnoki címét.

 

 A roppant tehetséges kaliforniai bunyús szombat éjszaka San Antonioban lépett a ringbe. Az ellenfele az IBF övet birtokló orosz Sergey Lipinets volt. A találkozó esélyese a kihívó, amerikai ökölvívó volt, aki végig irányította is a mérkőzést. Bár végül a hetedik menetben le is ütötte ellenfelét, Sergey az esélyekhez képest jól helytállt a ringben. 

Sergey2

 Mickey Garcia korábban már négy súlycsoportban is VB trónig jutott. A harminc éves ökölvívó kipróbálta már magát könnyűsúlyban, pehelysúlyban, nagypehelysúlyban és most a kisváltósúlyban is eredményeskedett. 

europa-bajnoksag.hu logó

Partnereink

Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1

Küldetésünk

Oldalunk a különböző sportok Európa-bajnokságait igyekszik bemutatni. Eredmények, beszámolók, interjúk, összefoglalók videók és cikkek formájában. Nyitottak vagyunk a partneri kapcsolatra és szívesen fogadjuk a külsős, szabadúszó újságírok cikkeit. Célunk, hogy a kisebb népszerűségnek örvendő sportokat is megismertessük az emberekkel.