fbpx

Később kerül megrendezésre a WBSS döntő

 Sajnos George Groves ferbuár 17-én a Chris Eubank elleni győztes mérkőzésének záró menetében vállsérülést szenvedett.

 

 Egy korábbi cikkünkben arról számoltunk be, hogy Groves egy korábbi ellenfele, Eubankot tartotta esélyesebbnek a WBSS Torna egyik legizgalmasabb párosításában. Nos Carl Froch szavai nem igazolódtak be, mivel Groves végülis az ellenfele fölé kerekedett, ezzel a WBA nagyközépsúlyú világbajnoki címe mellé egy IBA övet is begyűjtött és ezzel bejutott a World Boxing Super Series döntőjébe ahol majd Callium Smithel kell megmérkőznie. Sajnos azonban a mérkőzés záró menetében egy csúnya vállsérülést is szerzett, ami miatt hétfőn egy kisebb műtéten esett át.

 

injury

 

 A WBSS döntőjére eredetileg június 2-án került volna megrendezésre Londonban, de minden bizonnyal a műtét miatt a mérkőzés halasztásra kerül és valószínűleg júliusban kerül sor a pótlásra.

 Addig is mielőbbi felépülést kívánunk Grovesnak, hogy egy izgalmas és kétoldalú mérkőzést láthassunk majd tőle a WBSS Torna döntőjében. 

  

europa-bajnoksag.hu logó

Partnereink

Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1

Küldetésünk

Oldalunk a különböző sportok Európa-bajnokságait igyekszik bemutatni. Eredmények, beszámolók, interjúk, összefoglalók videók és cikkek formájában. Nyitottak vagyunk a partneri kapcsolatra és szívesen fogadjuk a külsős, szabadúszó újságírok cikkeit. Célunk, hogy a kisebb népszerűségnek örvendő sportokat is megismertessük az emberekkel.