fbpx

Kisebb vérfürdő volt a nagyközépsúlyú címmeccsen

Kisebb vérfürdő volt a nagyközépsúlyú címmeccsen

Tavaly decemberben nem kis meglepetésre taszította le IBF nagyközépsúlyú világbajnoki trónjáról James DeGale-t Caleb Truax, a két ökölvívó pedig szombaton éjszaka ismételten ringbe lépett Las Vegasban.

A visszavágó elég laposra sikeredett a küzdelem szempontjából. Azonban elég sok dulakodás és fejelés tarkított csatát és ennek hatására DeGale már a harmadik menetben megsérült (felszakadt a jobb szemöldöke), így egy kisebb vérfürdőt láthatott a közönség a hátralévő felvonásokban. A mérkőzés alig hozott értékelhető találatot és végül az összecsapás végén aztán a brit DeGale örülhetett, miután a bírók egyhangúan (117-110, 114-113, 114-113) őt látták jobbnak. Ez azért különösen érdekes mert a 10. etapban pontlevonással sújtotta a vezetőbíró. Remélhetőleg az elkövetkező címmeccseken izgalmasabb mérkőzéseket láthatnak majd a sport kedvelői.

truax

 

europa-bajnoksag.hu logó

Partnereink

Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1

Küldetésünk

Oldalunk a különböző sportok Európa-bajnokságait igyekszik bemutatni. Eredmények, beszámolók, interjúk, összefoglalók videók és cikkek formájában. Nyitottak vagyunk a partneri kapcsolatra és szívesen fogadjuk a külsős, szabadúszó újságírok cikkeit. Célunk, hogy a kisebb népszerűségnek örvendő sportokat is megismertessük az emberekkel.