fbpx

Labdarúgás

Friss

Kiemelet videók

.
.

ÁTIGAZOLÁS - DEMBELÉ TÁVOZHAT BARCELONÁBÓL

ÁTIGAZOLÁS - DEMBELÉ TÁVOZHAT BARCELONÁBÓL

Ousmane Dembelé nyáron érkezett az FC Barcelona futballcsapatához, kibontakozását azonban sérülések hátráltatták a katalán klubnál. A Dortmundban kiválóan teljesítő francia olyannyira felhívta magára a figyelmet, hogy a katalánok mellett a Manchester City, az Arsenal és a Juventus is szívesen leigazolta volna.

Ő azonban a Barcelonába igazolt. Bár a tehetségét a katalán fővárosban is bizonyította, sérülései mellett az öltözőben is akadtak problémái. Sajtóhírek szerint rossz a kapcsolata több csapattársával, köztük Lionel Messivel is, aki örülne a francia távozásának. Ha valóban távozik Dembelé, akkor nem ez lesz az első alkalom, hogy Messi miatt hagyja ott valaki a klubot, hiszen korábban Zlatan Ibrahimovic, David Villa és Neymar is Messinek köszönhetően váltott klubot.

Dembélé-ért már érdeklődnek is, sajtóhírek szerint Arséne Wenger szeretné megszerezni őt az Arsenalnak. Wenger korábban ajánlatot is tett, a Barcelona azonban ellutasította az 60 millió eurós ajánlatot. Azóta viszont sok minden változott, hiszen már az Arsenalban futballozik Henrikh Mhitarjan és Pierre-Emerick Aubameyang is, akik, mint tudjuk, korábban Dembelé csapattársai voltak a Dortmundban..

Képtalálat a következőre: „aubameyang arsenal”

Ousmane Dembelé távozását tovább erősítheti az a tény is, hogy az aktuális felállástól függően Andres Iniesta, Philippe Coutinho, Paco Alcacer és Luis Suárez is bevethető a támadók közül. A hétvégi bajnokin az egyébként kevés lehetőséghez jutó Paco Alcacer cseréje volt Dembelé.

Ha sikerül az átigazolás, akkor az Arsenalé lehet Európa egyik legerősebb támadó szekciója, bár az erősítések már eddig is figyelemre méltóak voltak. Érdekesség, hogy az Arsenalnál elsősorban a védelemmel vannak problémák, ennek köszönhetik a közelmúltból a városi rivális Tottenham, és a Swansea elleni vereséget is.

Képtalálat a következőre: „arsenal tottenham”

Persze a galaktikus Real Madrid, vagy éppen a Leicester City Premier League győzelme óta pontosan tudjuk, hogy nem számít mennyi gólt kapsz, ha mindig eggyel többet rúgsz, mint az ellenfél. Talán Arséne Wenger is próbálja elsajátítani ezt a játékfelfogást.

europa-bajnoksag.hu logó

Partnereink

Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1

Küldetésünk

Oldalunk a különböző sportok Európa-bajnokságait igyekszik bemutatni. Eredmények, beszámolók, interjúk, összefoglalók videók és cikkek formájában. Nyitottak vagyunk a partneri kapcsolatra és szívesen fogadjuk a külsős, szabadúszó újságírok cikkeit. Célunk, hogy a kisebb népszerűségnek örvendő sportokat is megismertessük az emberekkel.