fbpx

Labdarúgás

Friss

Kiemelet videók

.
.

Veszíteni tudni kell

Magyarország megnyerte első mérkőzését a 2016-os Labdarúgó Európa-bajnokságon 0-2 arányban Ausztria ellen. Óriási eredmény ez és nagyon büszkék vagyunk mi a srácokra!

A nemzetközi sajtóban is nagy visszhangot kapott a magyar futball visszatérése, hiszen ahogy mondták "a főbejáraton mentünk be"! A meccs előtt az osztrák válogatottat tartották esélyesebbnek. Nyugati szomszédaink azonban tudnak veszíteni és emelt fővel gratuláltak a végkimenetelhez. Sőt, a mérkőzés másnapján az osztrák vasúttársaság még egy reklámot is kiadott az esettel kapcsolatban.
A videó nagyon jól tükrözi, hogy miről is szól a szurkolás és hogy miként kellene viselkednie a szurkolóknak a mérkőzések után függetlenül annak eredményétől! Ha már itt tartunk akkor megragadjuk az alkalmat és gratulálunk illetve megköszönjük a magyar szurkolóknak azt a fegyelmet és magatartást amivel hazánkat képviselték Franciaországban!! Le a kalappal, nem lehetett egyszerű nyugton maradni ebben a felfokozott hangulatban!

Csak így tovább mindenkinek! HAJRÁ MAGYAROK!!!
europa-bajnoksag.hu logó

Partnereink

Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1

Küldetésünk

Oldalunk a különböző sportok Európa-bajnokságait igyekszik bemutatni. Eredmények, beszámolók, interjúk, összefoglalók videók és cikkek formájában. Nyitottak vagyunk a partneri kapcsolatra és szívesen fogadjuk a külsős, szabadúszó újságírok cikkeit. Célunk, hogy a kisebb népszerűségnek örvendő sportokat is megismertessük az emberekkel.