fbpx

Asztalitenisz Eb. 2021 - Íme a Magyar keret

Asztalitenisz Eb. 2021 - Íme a Magyar keret

Az idén Varsóban rendezik meg az Egyéni Asztalitenisz Európa-bajnokságot! A Magyar keret felkészülten várja a tornát melyet mindkét (női és férfi csapat) szövetségi kapitány az Olimpia főpróbájának tart. 

A magyar Eb-keret:
férfiak: Szudi Ádám, Ecseki Nándor, Lakatos Tamás
nők: Póta Georgina, Pergel Szandra, Imre Leila, Bálint Bernadett

Nagy meglepetés nincs a csapatban, a férfiaktól a válogatott gerincét adó kvartett utazik, míg a nőknél a rutinosabbak (Póta Georgina, Pergel Szandra) mellett az országos bajnokságot megnyerő Imre Leila, valamint Bálint Bernadett bizonyíthatnak.

Párosok: 
Szudi + Pergel (vegyes páros) - vegyes
Szudi + Ecseki (kiemeltek) - egynemű
Lakatos + Vladislav Ursu (Moldáv) - egynemű
Póra + Britt Eerland (Holland) - egynemű
Bálint + Andrea Todorovics (Szerb) - egynemű

Sajnos Madarász Dóra sérülés miatt nem lehet ott az Eb-n, Majoros Bence pedig családi okok miatt kénytelen kihagyni a kontinenstornát. Szerencsére azonban a férfi csapatot elkerülték a súlyosabb sérülések.

A szövetségi kapitányok bizakodnak abban, hogy mindenki kitudja hozni magából a maximumot a június 22-27-ig tartó tornán. 

 

Forrás: bumm.sk és asztaliteniszezz.hu

europa-bajnoksag.hu logó

Partnereink

Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1

Küldetésünk

Oldalunk a különböző sportok Európa-bajnokságait igyekszik bemutatni. Eredmények, beszámolók, interjúk, összefoglalók videók és cikkek formájában. Nyitottak vagyunk a partneri kapcsolatra és szívesen fogadjuk a külsős, szabadúszó újságírok cikkeit. Célunk, hogy a kisebb népszerűségnek örvendő sportokat is megismertessük az emberekkel.